Steun ons Asiel!

Voor de talloze zwerfkatten die jaarlijks bij ons asiel gebracht worden is ons werk van groot belang. Wij zijn dagelijks bezig met het verzorgen van deze katten en met het herplaatsen in een nieuwe woonsituatie. Wij zijn dankbaar voor uw financiële steun die dit werk mogelijk maakt.

Donatie

Wilt u donateur worden van het asiel? U kunt uw gift overmaken op één van de rekeningnummers: ING: NL90INGB000 1609473 / ABN Amro: NL35ABNA0 492503850, beide rekeningnummers ten name van Stichting Dierenleed, te Oostzaan.
Ontvangt u liever een acceptgiro, of heeft u andere vragen betreffende doneren, dan kunt u uw vraag naar ons e-mailen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Ieder bedrag is bij ons welkom, van klein tot groot! LET OP: vermeld bij uw overboeking uw adresgegevens zodat wij u ons donateursblad kunnen toezenden!

Steun ons per SMS

SMS "donatie 1841" naar 1008 en er volgt een gratis retour-SMS'je waarbij het gewenste bedrag kan worden aangegeven en de vraag of dit een éénmalige of periodieke betaling betreft; er blijft dus niets aan de dure strijkstok van een commerciële SMS-dienst hangen!

Periodiek schenken

Als u ons periodiek wilt steunen kan dit via een schenkingsovereenkomst; hier zijn geen kosten aan verbonden. De overeenkomst kunt u downloaden via deze site of bij onze penningmeester aanvragen. U doneert ten minste 5 jaar lang een vast bedrag. In ruil daarvoor is dat bedrag volledig aftrekbaar bij uw belastingaangifte inkomstenbelasting. Deze regeling is voor u én voor het asiel financieel voordeliger. Na 5 jaar is het opzeggen van de overeenkomst op ieder moment mogelijk.

Testament

Wij vragen u te overwegen ons asiel op te nemen in uw testament. Deze manier van schenken is een duurzame manier waarin u uw betrokkenheid met deze zwerfdieren kunt tonen. Elke bijdrage, ongeacht de grootte, maakt een verschil voor dieren in nood.

Legaat

Indien u ons asiel wilt steunen met een legaat, kunt u daartoe in uw testament een bepaling laten opnemen die als volgt luidt:

“Ik legateer vrij van rechten en kosten aan de te Oostzaan gevestigde Stichting Dierenleed
een bedrag groot: €………, ten behoeve van Dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostzaan”.

Uiteraard kan uw notaris u nader informeren over de mogelijkheden van testamentair vastgelegde legaten.
U kunt voor algemene notariële vragen terecht op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur bij De Notaristelefoon, 0900 346 93 93. (€ 0,25 ct./p.m.) of kijk op www.notaris.nl

In natura

Heeft u spullen thuis staan die nog best een tweede ronde mee kunnen zoals krabpalen, radiatormandjes, vervoersmandjes, (schone en degelijke) kattenbakken, enzovoorts? Dan houden wij ons hiervoor aanbevolen. Verschillende soorten brokken en natvoer kunnen we ook heel erg goed gebruiken.

Zoveel verschillende katten met zoveel verschillende wensen zijn uiteraard niet zomaar tevreden.

Voer wat wij altijd kunnen gebruiken (en ook via de Zooplus link op de site naar ons opgestuurd kan worden):

- Hills optimal care - alle smaken

- Urinary dieetvoer, brok als natvoer

- Gourmet mousse zonder extra toevoegingen - alle smaken

Langsbrengen mag natuurlijk ook! Dit kan tijdens openingsuren.

Adoptie

Adopteren van een kat is mogelijk voor slechts 12,50 euro per maand! U krijgt hiervoor een eigen kat toegewezen die u tijdens openingstijden kunt bezoeken. Wij selecteren katten die om bepaalde redenen niet voor plaatsing geschikt zijn. Dit kan zijn door incontinentie, ziekte of omdat ze wild zijn. Wij laten katten uitsluitend om dringende medische redenen inslapen, voor ieder andere kat zoeken wij een baasje of een 'adoptie-ouder'. Een schitterende oplossing voor mens en kat, er zijn altijd kandidaten beschikbaar dus neem gerust contact met ons op! U ontvangt als adoptant een foto van uw adoptiekat. Zogenaamde "wilde katten" proberen we altijd te socialiseren zodat we ze toch op termijn in een gezin kunnen plaatsen. Als dit lukt krijgt u in overleg een nieuwe adoptiekat.

Vriendenloterij

Stichting Dierenleed steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van uw inleg gaat direct naar de clubkas van het asiel en u maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, vakanties voor u en uw vrienden, auto's, tv's en meer dan een miljoen andere prijzen. Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor u, uw vrienden, voor Dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostzaan, voor iedereen! Want als ú wint, winnen uw vrienden ook. En u bepaalt wie! Klik op onderstaande banner of bel 0900 300 1400 (10 cpm) en speel vandaag nog mee!

banner vriendenloterij