Wero

Wero

Wero is een hele knappe man om te zien. Met zijn prachtige donkere gestreepte outfit heeft hij iets mysterieus. Daarmee kan hij je dan ook erg goed inpakken. Echter, Wero accepteert niet iedereen als personeel. Hij is erg eenkennig en voor degene die hij uitkiest is hij de allerbeste en allerliefste. Moet hij je niet? Dan kun je hem ook echt maar beter met rust laten. Anders laat meneer dit zelf ook nog even extra weten.

Wero zou het fantastisch vinden wanneer hij de enige kat op de wereld was. Hij moet er niks van hebben en laat ze dit ook duidelijk weten. Ergens is hij ook wel erg onzeker, want hij probeert hierin wel de zwakste op te zoeken, zodat hij eigenlijk altijd een garantie heeft dat hij het duel gaat winnen.

Deze man is graag buiten en zou ook heel graag een kattenluik tot zijn beschikking hebben, zodat hij kan komen en gaan als het hem uitkomt. Zijn personeel mag hem zeker regelmatig op een hapje en een drankje trakteren, maar hij is niet op zoek naar een butler. Stel je voor dat hij dan moet gaan zitten wachten...

Verder zoekt hij een plek waar hij alle rust en ruimte heeft en waar niks moet en alles mag. Het is immers bijzonder stressvol om altijd maar aan alle verwachtingen van anderen te moeten voldoen. Waar zou Wero lekker zichzelf mogen worden en zijn?

*