Tippy

Tippy

Tippy is een superlieve en aanhankelijke dame. Waar jij bent is zij ook en ze achtervolgt je bijzonder graag, want iets missen in het leven is aan deze dame niet besteed. Andere katten gruwelt ze van. Als deze haar eng vinden, zorgt er ervoor dat ze deze reputatie hoog houdt. Bij katten die zij erg spannend vindt, is zij degene die het onderspit delft. Hoe dan ook: een katloos huishouden voor deze prinses.

Ze vindt het ook heerlijk om op onderzoek uit te gaan en dit doet ze ook heel graag buiten. Met regelmaat wordt de hele buitenkennel verkent en zit ze op de krabpaal lekker naar buiten de kennel te turen. Al mijmerend over alle mooie avonturen die ze hier kan gaan beleven.

Hoewel ze dus heel lief is, kan ze ook best schrikkerig reageren als iets ineens gedaan wordt: zoals optillen of plotseling aanraken. Daarom zijn jonge kinderen niet aan haar besteed. Ze is bij het asiel binnen gekomen met allergieverschijnselen en deze zijn ondertussen volledig verdwenen. Het is niet te zeggen waar ze eventueel allergisch voor is. Wel is het belangrijk om dus in de gaten te houden en te realiseren dat ze mogelijk toch iets heeft waar ze niet tegen kan.

*