Poekie

Poekie3

Poekie is een zwart met wit dametje die al haar hele leventje bij een mevrouw in de tuin heeft gewoond. Ze mocht daar ook naar binnen, maar ze wilde zeker niet opgesloten zitten. Poekie is absoluut een free spirit die dus graag zelf bepaald waar ze wanneer is.

Helaas is haar vrouwtje overleden en zo kwam Poekie bij ons terecht. Ze is altijd een schuwe dame geweest, wist haar familie ons te vertellen. In hoeverre ze ook echt aangeraakt kan worden is niet bekend. Voor nu is het in ieder geval echt nog vele stappen te ver.

Voor deze dame zijn we op zoek naar een huishouden waar Poekie alle tijd en ruimte krijgt om te wennen en waar niks moet en alles mag. Prikkels kan ze niet mee overweg, dus geen kinderen of andere drukte in huis voor deze dame. Mocht ze helemaal goed gewend zijn (en daar gaat echt de nodige tijd in zitten) dan wil ze ook weer naar buiten kunnen.

Is een socialisatieproject helemaal op je lijf geschreven en is er geen innerlijke drang naar een schootkat? Kom dan eens kennismaken met Poekie!

*