Minoes

Minoes

Minoes is een knappe meid. Ze is wel superdepuperverlegen. Deze dame heeft haar hele leven bij n persoon gewoond en deze kon alles met haar. Van de ene op de andere dag moest ze van huis en haard veranderen en dat gaat onze Minoes niet in de koude haren zitten.

Voor Minoes is het heel belangrijk dat ze alle tijd van de wereld krijgt om te kunnen wennen aan haar nieuwe huis en haard en natuurlijk de bewoner(s). Rust, routine en regelmaat zijn drie woorden waar Minoes heel gelukkig van wordt. Minoes haar nieuwe personeel is in ieder geval volwassen en het huishouden bestaat uit 1 2 personen. Geen drukke in- en uitloop voor deze dame, want dan kan de knop zich nooit ontpoppen tot een prachtige bloem.

Minoes is echt een mooi weer poes. Zodra het zonnetje schijnt is deze dame in de buitenkennel te vinden en is ze zichtbaar aan het genieten. Een ruim balkon/dakterras is voor haar dan ook wel heel erg fijn. Uiteraard mag een tuintje natuurlijk ook. Bij Minoes is een beginnend nierprobleem geconstateerd en hier krijgt ze dan ook speciaal dieetvoer voor.

*