Mini en Maxi

MM

Verwarring, chaos.. Het is dat we gechipt zijn, want anders zou je zeggen dat er twee keer dezelfde zwarte kat is langsgekomen. Het enige onderscheid in onze verschijning is onze naam en de manier waarop onze staart krult.

Twee keer zo aanhankelijk en twee keer zo zwart als 1 zwarte kat. Voorzichtig komen we vanuit je perifere gezichtsveld tevoorschijn. Pootje voor pootje benaderen we je, totdat het raak is.

Met een ongekende mate van zelfvertrouwen en opwinding vliegen de staarten in een keurige boog.

Dit is het moment waarop onze rug kromt en het gespin van plezier te horen is. We zijn enigszins wat voorzichtiger dan de doorsnee 'doe maar met me wat je wil'-kittens, maar we pakken het snel op.

Wij zijn helemaal klaar om een huis onveilig te maken en meegenomen worden naar een pittoresk huis dat wij ons eigen mogen noemen.

De ideale metgezellen voor mede-kittens en leeftijdskatgenoten, niet gemaakt voor jonge kinderen of een druk huishouden, maar wel een tuin om even lekker te keer te gaan.

Onze zwarte pootjes staan te trappelen van de spanning en hopelijk vervliegt deze spanning bij onze eerste ontmoeting.

Update!

Succesvol socialiseren heeft er voor gezorgd dat Mini een kroelende schootkat is geworden! Maxi knuffelt ook graag bij je en loopt voorzichtig over je schoot maar wil nog net niet stilzitten!

*