Hony (en Horn)

Hony (en Horn)

Hony is een superknappe dame die mensen nog wat spannend vindt. De mensen die ze goed kent mogen haar zo af en toe een kriebel geven. Wel kijkt ze graag toe wat je allemaal aan het doen bent, bij voorkeur vanuit een verstopplekje. Loungen met haar broertje Horn kan ze ook enorm goed. Samen in de krabpaal of lekker in een zacht mandje ravotten is ook absoluut geen probleem.

Hony kan niet wachten tot haar nieuwe personeel zich aan komt dienen. Niet perse omdat ze mensen zo leuk vindt, maar wel vanwege de fantastische tuin die met dit personeel komt. Zij en Horn vinden het heerlijk om op onderzoek uit te gaan en zijn graag buiten. Uiteraard is de buitenkennel voor hun begrippen veel te klein en zijn ze absoluut op zoek naar uitbreiding hiervan!

Hun nieuwe personeel weet hoe het werkt met zeeeeeer verlegen katten, want Hony heeft het beste van het beste nodig. Geen rondrennende kinderen en ook geen 'ik wil je nu toch eens kunnen aaien'-personeel. Lekker in haar eigen tempo, met Horn die al een beetje het goede voorbeeld laat zien als het gaat om socializen met ons mensen. *