Doerak

Doerak

Doerak is echt een prachtige kater. Wauw! Hier kun je uren naar kijken. Hij heeft even wat tijd nodig om zeker te weten dat je knuffels en kriebels komt brengen, maar dan komt hij ook echt lekker los. Meneer weet je dan prima te vinden voor heel veel kriebels en zo niet? Dan toch!

Doerak houdt van eten en kan ook erg goed loungen. Hij vindt het fantastisch om buiten te zijn en daar lekker zijn gang te gaan. In het zonnetje zitten is dan wel zijn favoriete bezigheid. We denken dat hij met een ruim afgezet balkon of dakterras al helemaal in zijn nopjes is.

Deze heer heeft het liever niet beredruk bij zijn nieuwe personeel en is er veel quality time voor hem aanwezig. Hij zou graag mee gaan naar de slaapkamer, want privacy kent deze kruising Siamees niet. Hij heeft een vorm van voedselallergie die in combinatie met stress voor hem een hoogtepunt bereikt. Momenteel krijgt hij Z/D voer en daar doet hij het hartstikke goed op. Het is wel belangrijk dat hij niks anders te eten krijgt om de werking van de voeding ook te behouden.

*