Boris

Boris

Boris is een superknappe kater met zijn mannelijke kop en prachtige lijf. Hij heeft vast menig poes het hart op hol doen slaan, maar zijn mannelijkheid is nu toch echt verdwenen. Nu mag hij ons mensen om zijn knappe poot winden en dat doet hij dan natuurlijk ook.

Boris is best wel een verlegen meneertje, maar hij is echt zo ontzettend lief! Als je rustig met hem omgaat en hij heeft vertrouwen in je dan komt hij heel graag bij je voor kriebels. Hij kan best schrikkerig reageren wanneer het hem te snel gaat of wanneer er onverwachtse dingen gebeuren. Optillen is dan weer echt niet aan hem besteed. Hier wordt hij heel erg wiebelig van. Hij doet dingen gewoon liever met vier voetjes op de grond.

Deze man heeft speciaal voer nodig om blaasgruis te voorkomen. Anders zou zijn plasbuis verstopt kunnen raken en dat is natuurlijk een bijzonder vervelende aangelegenheid. Zolang hij dit eet, gaat het helemaal goed met hem. Andere katten vindt hij echt enorm spannend en deze laat hij dan ook het liefste met rust. Als ze hem dan ook met rust laten is het helemaal mooi mee genomen.

Verder zit onze Boris graag buiten. Hij vindt het fijn om het zonnetje te zijn en om op onderzoek uit te gaan. Wat Boris heel erg onprettig vindt is vervoerd worden in mandjes. Dit is ook zeker een puntje van aandacht, want hij probeert dan wel echt uit te breken. Gelukkig is overal een oplossing voor te bedenken en het staat deze lieverd niet in de weg om te vertrekken naar een fijn huisje.

*