Blacky

Blacky

Blacky is een prachtige, zwarte senior. Een heerlijke kater met een gouden hart. Hij vindt het heerlijk om heel veel kriebels te krijgen, maar doet dit wel graag met alle vier zijn voetjes op de grond.

Blacky heeft 1 grappig uitziend oortje. Dit is een oude verwonding, waar hij nu gelukkig geen last meer van heeft. Hij is heel goed te verleiden met gourmet mousse. Dit vindt hij echt superdepuperlekker. Als hij ergens geen zin in heeft, laat hij dit ook weten. Hier gebruikt hij dan zijn pootjes voor.

Waarom heeft zo'n topper dan nog geen huisje gevonden? Naast al zijn fantastische karaktereigenschappen is hij ook erg schrikkerig aangelegd en kan hij niet goed omgaan met een grote hoeveelheid prikkels. Hierdoor kan hij best wel behoorlijk van slag raken en dan is hij ook niet meer benaderbaar. Ook is hij groot en zwart en wordt hij vaak imponerend genoemd.

Blacky kan niet tegen vlooien en krijgt nu elke maand een pipetje om hem vlovrij te houden. Het is dan ook belangrijk dat dit door de nieuwe eigenaar goed bijgehouden wordt. Voor de rest wil dit mannetje graag een katloos huishouden en een buitenruimte waarin hij heerlijk kan genieten van een lekker zonnetje en rond vladderende vlinders.

*