Benne, Bonnie en Bloem

Benne, Bonnie en Bloem

Benne: Niet elk verhaal is even rooskleurig. Ik heb een aangeboren afwijking aan mijn ribbenkast. Door een inkeping is er niet veel ruimte voor mijn longen. Het is daarom niet zeker hoe oud ik kan worden. Word ik 2, 5 of 10 jaar? Ik merk er zelf niet echt veel van, behalve een wat snellere ademhaling. Als je me ziet zie je een dappere, aanhankelijke en energieke kitten.

Voor mij is het belangrijk dat mijn zusjes Bonnie (schildpad) en Bloem (cyper/rood/wit) goed terechtkomen. Ik zelf ben een ontzettend aanhankelijke, sociale kittenkater die in de wandelgangen oehs en ahs ontvangt van zowel mijn personeel en de rest van de kattenbende. Bonnie is de schildpadversie van mij en evenaart me in alles. Super aanhankelijk en beeldschoon. Bloem is mijn grote zus, het sterke, stille type. Wat kan zij spelen zeg! Als het rustig is komt zij ook gezellig knuffelen. Buiten het spelen om zijn wij eigenlijk behoorlijk rustig! Ze staan samen klaar om naar een gouden mandje te gaan en ik ga graag pro deo mee.

Wij zijn een ontzettend leuk trio. Ieder een apart karakter, allemaal ontzettend lief en speels. Wij zoeken mensen die mijn situatie kunnen omarmen en ons kunnen nemen zoals de leuke kittens die we zijn.BenneBonnieBloem

*