Kitty

Week 7-2018

Kitty

Miaaaaaauuuuuw! Miaaaaaaauuuuwww!
Dag lieve lezers, mijn naam is Kitty. Deze week vonden mijn verzorgers het de beurt aan mij om mezelf eens goed te laten horen. Dus bij deze!

Waar zal ik eens beginnen? Nou, ik begin maar gewoon ergens halverwege. Weet je dat ze in het asiel altijd verder onderzoek doen als je, net als ik, wat ouder bent. Zo rolde ik in een langer traject met bloedonderzoeken die mijn knappe hals weliswaar ontsierden, maar ik geloof dat ze er nu uit zijn.

Mijn schildklier werkt niet zoals dat zou moeten en ik hoorde een paar weken geleden de dames ineens heel opgewekt 'eindelijk!' zeggen. Ik ga er maar vanuit dat dit een goed teken is. Twee keer daags krijg ik sindsdien een mooi pilletje. Dat pilletje boeit me niet zo hoor. Ik ben vooral gek van het beetje gourmet waar ze het voor me in stoppen.

Kriebels en gezelligheid vind ik echt heerlijk. Uiteraard ben ik dan ook graag enig poes in huis. Om mijn schoonheidsslaapjes in alle rust te kunnen voltooien, ben ik niet van veel drukte. Ook ben ik een mooiweer poes die echt niet zonder haar eigen tuintje kan. Wie is mijn gouden match en komt kennismaken?

Ina IJtsma