Panter

Week 44-2018

Panter

Miaaaaaaaaauw! Miaaaaauw! In de kennel Henri moet je zijn. Daar zit ik: Panter! En ik kan echt niet wachten om te beginnen aan mijn leven buiten deze kennel.

Zodra ik mensen hoor, stel ik me meteen op in de front linie zodat niemand me kan missen. Kom je bij mij in de kennel? Dan kom ik ook meteen kriebels scoren. Lekker langs je benen strijken en tegen je kletsen. Dat kan ik echt als de beste!

Waarom ik dan nog geen huisje gevonden heb? Tsjah, ik ben op zoek naar personeel wat een beetje bekend is met het gedrag van ons katten. Mijn gevoelige kant komt ook regelmatig naar boven en dan ben ik snel overprikkeld.

Waar ik naar op zoek ben, is personeel wat aan mij kan zien wanneer ik in de mood ben voor kriebels, maar juist ook wanneer niet. Op zon moment wil ik even lekker met rust gelaten worden, anders laat ik het op een minder gezellige manier weten. Andere katten wonen niet in mijn toekomstige paleis en ik droom ook van een wereld buiten de muren van het huis. Heerlijk vind ik dat! Oh en vlooien ben ik allergisch voor. Wie geeft mij 1x per maand een pipetje?

Ina IJtsma