Poekie en Doerak

Week 36-2018

Poekie

MIAAAAAUUUUUW! PRRRRRR….PRRRRR….PRRRR Ja, ga er maar eens lekker voor zitten. Dan is er meteen een plekje voor mij op jouw schoot gereserveerd. Mijn naam is Doerak en waar jij bent, ben ik ook! Het schijnt zo te zijn dat ik erg knap ben en door mijn enorm hoge knuffelgehalte val ik goed in de smaak. Toch zit ik nog steeds niet op jouw schoot, maar op de schoten van het asielpersoneel…Hmmm, ergens gaat er iets mis!

Ik heb ook een heerlijke knuffelvriend: Poekie! Hij is zo grappig joh: kijkt ie je aan en dan heeft ie z’n lipje half opgetrokken. Niet dat hij dit zelf door heeft, maar dat is natuurlijk de helft van de grap!

Doerak

Ja, ik ben Poekie en ook ik ben helemaal verzot op kriebels en aandacht. Aan ons heb je dus een heerlijk duo. Wij zijn graag waar jij bent, maar vinden het buitenleven ook erg aantrekkelijk. Andere katten vind ik niet heel erg, maar mijn grote vriend daarentegen: no way! Eten is een andere passie van ons. Beiden zijn wij Bourgondisch ingesteld, dus lekker de hele dag door brokjes knabbelen en dan ’s middags een beetje natvoer. Heerlijk!

Durf jij het aan met ons allebei? Dan zien we je snel bij ons op visite komen!

Ina IJtsma