Ginny

Week 31-2018

Ginny

Hallo lieve lezers,

Ginny hier! Prrrr…prrrrrrrrrrr….prrrrrrr….Oh sorry, ik werd even heerlijk gekriebeld…En dat terwijl ik mezelf hier probeer te promoten. Aandacht ben ik dus in het geheel niet vies van. Vele kriebels maken licht werk voor mij, dus ga vooral lekker door. Aangezien ik pas net één jaartje jong ben, heb ik nog een heel leven voor me.

In dat leven zou ik graag samenwonen met lieve mensen die mij willen leren hoe ik het beste zonder nageltjes kan spelen, waar er altijd een watertje voor me klaar staat met een hapje eten. Oh ja, over eten gesproken: ik eet licht verteerbaar voer op advies van de dierenarts. Geen probleem, want ik vind het heerlijk!

Ook is er een leeftijdsgenootje aanwezig (of neem je gewoon een vriendje of vriendinnetje extra voor me mee uit het asiel), want ook al kan ik best lomp zijn: ik vind ze stiekem toch wel heel erg leuk! Dan nog last but not least: een deur die mijn toegang is tot de fantastische buitenwereld. Ik hou van buiten zijn en een tuin is dan niet genoeg hoor!

Oh en mocht je me niet kunnen vinden? Dat duurt nooit lang, want je struikelt vanzelf over me en dan ben je zeker weten voor me gevallen!

Ina IJtsma