Milou

Week 28-2018

Milou

Hallo liever lezers,
Deze week pak ik, Milou, even mijn moment. Zit hier al een paar maanden te wachten en ik wil ook wel eens iets anders zien dan mijn tijdelijk appartement.

Als je mijn foto ziet denk je vast: wat een kaal kontje…Ja, dat kan ik wel uitleggen. Als ik heel veel prikkels krijg en ik kan niet weg, dan begin ik met likken. Kijk, nu heb ik er geen last meer van en komen mijn haartjes weer helemaal terug! In mijn vorige huisje waren er namelijk ook kindjes en dat was voor mij echt veel te veel…Gelukkig gaat dat stukje nu veel beter, maar ik zou heel graag mijn tijdelijke appartement inruilen voor een vaste verblijfplaats.

Ik vind het heerlijk om alle aandacht te krijgen. Kriebels, kriebels, kriebels! Heerlijk, daar gooi ik gewoon mijn kont voor in de lucht. Andere katten kan ik missen als kiespijn, dus vandaar dat ik liever gister vertrek dan vandaag. Het zonnetje is me op mijn knappe lijfje geschreven en met een ruim balkon of dakterras ben ik al heel blij. Als ik ergens iemands prinses zou mogen zijn…Dan hou ik me warm aanbevolen.

Ina IJtsma