Boeboe

Week 27-2018

Boeboe

Hallo hallo, ik ben Boeboe. Ben je één jaar jong, kom je in het asiel terecht. Dat is toch niet te geloven?! In het begin was dat dan ook flink balen. Ineens allemaal andere harige wezens…schrok me de poezelepip! Gelukkig sta ik nu mijn mannetje…ik bedoel natuurlijk vrouwtje.

Elke dag vind ik een lekker plekje in de buitenkennel om te genieten van de frisse lucht en het zonnetje. Intens genietend kan ik dan uren heerlijk op de boomstammen loungen. Kijk, katten mag ik dan heel stom en overdreven vinden, maar mensen daarentegen ben ik wel heel erg gek op. Fantastische kriebels op mijn bolletje of lekker op m’n wangetjes. Optillen? Neeeeeeeeeeeee, dat is dus niet aan mij besteed. Dan friemel ik heel hard, want ik wil gewoon met vier voetjes op de grond staan.

Ook houd ik van rust en voorspelbaarheid in mijn leventje. Geen drukte aan mijn koppie en elke dag dezelfde routines. Kindjes zijn dan ook veel te druk voor mij. Daar snap ik geen snars van en dan word ik heel onzeker en teruggetrokken. Blergh! Dat wil ik niet hoor.

Ben ik wat jij zoekt én kun je al mijn wensen vervullen? Dan zou ik heel graag eens kennismaken!

Ina IJtsma