Willem

Week 26-2018

Willem

Zo dan! Hallo zeg!

Willem hier. Ik ben een goddelijke, jonge gozer van de straat. Mijn strak afgetrainde lichaam laat ik graag aan iedereen zien en je mag ook best wel even wat kriebels uitdelen om te voelen hoe gespierd ik ben.

Aandacht ben ik absoluut niet vies van en ik ga er ook graag voor liggen. Kriebelen op zo’n moment? Dat hangt van m’n bui af. Ik ben jong en energiek en zie ook overal een spelletje in. Komen jouw handen of armen op zo’n moment tegen mij aan…Tjsah, dan zie ik deze op dat moment als een speeltje waar ik lekker mijn energie op uit mag leven. Maar ik heb ook een gewoon een soft side hoor. Dan vind ik het heerlijk om gekriebeld te worden. Je leert vanzelf te herkennen wanneer ik wat wil.

Dat hele jonge en kleine mensengrut is dan ook echt niet aan mij besteed. Dan moet ik na gaan denken en dat doe ik liever niet. Als echte straatgozer is er uiteraard voor mij een buitenleven weggelegd waar ik op elk moment van de dag toegang toe heb. Andere katten? Die lust ik met huid en haar! Deze kan ik dus maar beter niet tegenkomen.

Ben ik jouw man?

Ina IJtsma