Pekmez en Spaghetti

Week 25-2018

Pekmez en Spaghetti

Hallo lieve lezers!

Het is alweer de dag van de week dat de Echo weer op de deurmatjes valt en deze week komen wij, Pekmez en Spaghetti, uw huis letterlijk even binnen vallen. Ik, Spaghetti, ben een prachtige stoere grijs witte kater (al zeg het zelf =) en ik ben overal graag haantje de voorste. Komt er iemand binnen dan dus ik meteen mijn knappe neus naar voren en zo ben ik altijd hoofdwinnaar in het scoren van kriebels.

Nou zeg, Spaghetti…Ga je lekker?! Mijn naam is Pekmez en ik ben een hele hoffelijke dame die graag eerst even de tijd neemt om iemand een beetje te leren kennen. Ook ik ben verzot op kriebels en knuffels hoor.

Jaja, met jou wil ik best een paleisje delen Pekmez. Andere katten wensen wij overal, behalve in ons paleis. Nou ja, ik ben in dit geval de ‘moeilijke’ van de twee…Iets met haantje de voorste zeg maar… Wat jullie mensen aangaat houden we het graag op het volwassen soort. Teveel drukte en Pekmez durft niet meer zo goed.

Klopt! Ik vermaak me nu goed en hopelijk op m’n nieuwe stek uitstekend. Oh en het buitenleven…Das ook zo’n mooi iets! Kom maar op met die tuin!

Zien we elkaar snel?!

Ina IJtsma