Isabella

Week 24-2018

Isabella

Hoi piepeloi! Isabella hier!

Zo joh, wat ik allemaal al mee gemaakt heb…en dan ben ik nog maar zeven maanden! Van de straat gehaald en meteen een zorgenkindje, want ik zat vol luisjes en had een vervelende darmparasiet te pakken. Na een pittige behandeling, door al het wassen vind ik opgepakt worden nog steeds heel stom, was ik klaar om door te stromen naar mijn huidige personeel. Zoals mij vertelt werd: ik was een superbeestje wat erg sociaal is naar mens en dier en klaar om de wijde wereld in te gaan.

Helaas bleek ik nog iets in mijn darmen te hebben wonen wat daar weg moest. Als echte topper heb ik ook dit allemaal glansrijk doorstaan en ben ik nog altijd dol op mijn mensen van het asiel. Ik zou nu dan echt heel graag de wijde wereld in gaan!

Een lekker sociaal soortgenootje waar ik mee kan ravotten, kattenkwaad uithalen en natuurlijk ook lekker eten en loungen, is voor mij een must. Ik ben jong en ik wil wat! Oh en die tuin…Daar droom ik ook elke dag van…Wiehaaaaaaah!

In ruil voor mijn dieetvoertjes en mijn Forever Home krijg je van mij heel heel heel veel aandacht. Ik doe niet aan persoonlijke zones =)

Zien we elkaar snel?!

Ina IJtsma