Blacky

Week 23-2018

Blacky

Hallootjes voor iedereen! Blacky is de naam en ik pak deze week even mijn moment in de spotlight. Ik snap namelijk niet zo goed waarom ik nog geen paleisje voor mezelf heb weten te bemachtigen. Met de verkoopcursus heb ik goed opgelet: zodra er iemand in de kennel komt ben ik al onderweg om mijn poezelige zelf te presenteren.

Knuffels en kriebels ben ik helemaal verzot op. Ga je zitten? Dan is jouw schoot voor mij! Op je hurken zitten is dan al genoeg hoor. Als er maar een plekje is waar ik kan gaan zitten vind ik het helemaal goed. Als mijn personeel aan het schoonmaken is en ze staan toevallig voorover dan spring ik ook wel eens op hun rug. Echt te grappig joh!

Andere dingen die ik weet te waarderen in een relatie met mijn personeel? Solo aandacht, dus geen soortgenoten voor mij en rust en routine. Snelle, drukke en onverwachtse bewegingen brengen me toch even van mijn stuk. Buiten zijn is ook helemaal mijn ding. Helemaal als de zon schijnt. Heerlijk rollebollen over de grond of lekker languit liggen loungen….Dat kan ik als de beste!

Voel jij een aantrekkingskracht? Kom dan gauw eens langs voor een first date bij: Dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostzaan

Ina IJtsma