Shabba

Week 20-2018

Shabba

Hallo lieve lezers. Deze week moeten we eerst even op zoek, want de kat van deze week is Shabba! Maar hij is zo verlegen. Ah kijk: we hebben hem gevonden. Wil je zelf wat vertellen?

Hmmmm ja dat wil ik wel. Nou ik ben dus Shabba en meestal doe ik alsof ik onzichtbaar ben. Lukt me best goed al zeg ik het zelf. Probleempje is dan wel dat als er iemand langs komt om te kijken voor een leuke nieuwe harige vriend ze mij vaak straal voorbij lopen.

Mijn tactiek om niet op te vallen werkt dus iets te goed. Dan maar eens op deze manier proberen. Als iedereen weg is durf ik nu wel steeds meer. Vaak weten mijn vaste verzorgers ondertussen mij wel te spotten als ze naar mijn kenneltje komen. Wanneer je tijd en geduld hebt en er veel rust in huis is dan kom ik vanzelf kijken. Je mag me trouwens altijd verwennen met wat lekkers hoor. Daar ben ik wel voor in!

Zoals ik al zei: aandacht opeisen is niks voor mij. Bij deze doe ik dan ook nog even een oproepje voor vrijwillige toppers die mijn personeel wil helpen met ons harigen te verzorgen.

Heb je interesse? Dan weten jullie mij en het asiel te vinden!

Ina IJtsma