Muis

Week 19-2018

Muis

Aaaaaaaarch! Muis, de piraat is hier! Hahahahaha, nee hoor, grapje! Ik heb wel een piratenlook, want ik heb nog maar één oog. Voor de rest ben ik absoluut geen piraat.

Knuffelkont? Check! Begin jij met kriebelen? Dan laat ik je een paar coole moves zien om extra kriebels te scoren. Bijna dagelijks hoor ik dat het bijna onmogelijk is om bij mij weg te gaan als je eenmaal begonnen bent met kriebelen. Daar scoor ik mooi punten mee toch?

Ja ik ben dan misschien ietsiepietsie ouder, maar ik ben echt niet klaar om achter de geraniums te gaan zitten. Sterker nog: ik zit er liever voor, want dat houdt dan in dat ik buiten zit. Jiehaah! Zodra er ook maar een zonnestraaltje te vinden is ben ik daar te vinden. Stiekem werk ik gewoon op zonne-energie. Mijn niertjes hebben een klein beetje hulp nodig om hun werk te doen en daarom krijg ik brokjes die speciaal hiervoor gemaakt zijn.

Liever lui dan moe? Check! Kijk uit mezelf zal ik niet heel actief gaan doen ofzo. Nodig jij me uit met een hengelspeeltje? Dan ben ik zeker van de partij!

Nieuwsgierig geworden naar mijn hele verhaal? Kom dan snel eens langs!

Ina IJtsma