Pucky

Week 17-2018

Pucky

Welgeteld één dag ben ik even verlegen geweest naar mijn personeel, maar toen kwam ik erachter dat ze echt de beste zijn in kriebeltjes geven. Ja, dan kan ik niet zo maar blijven zitten waar ik zit natuurlijk! Hoe gekker hoe beter: zet jij de kriebelmachine aan? Dan gooi ik letterlijk mijn hele lichaam in de strijd met mooie twists om er maar meer en meer te krijgen.

Jullie hebben het waarschijnlijk al begrepen: ik ben een échte mensenkat! Door mijn soortgenootjes voel ik me snel geïntimideerd en daarom vind je mij voornamelijk in mijn vaste mandje. Nog even over jullie mensen hè…Daar heb ik wel een voorkeur in. Helaas raak ik door kindjes enorm overprikkeld met vervelende ongelukjes tot gevolg. Hoe graag ik dit dus ook zou willen: hier kan ik niet mee samen wonen.

Oh en ik ben, als ik goed gewend ben, een Bourgondische eter. Toch heb ik hier wel wat hulp bij nodig, want dit is een beetje uit de hand gelopen. Mijn nieuwe personeel mag mij weer lekker laten bewegen, zodat ik weer in shape kom. Oh en je verwacht het misschien niet: maar ik word ook erg gelukkig van een tuin!

Ina IJtsma