Sjors en Sjimmie

Week 13-2018

Sjors en Sjimmie

Hallo, hallo!

Laat ons maar meteen even met de deur in huis vallen. Wij zijn Sjors en Sjimmie en zijn samen op zoek naar een stek waar we voor altijd mogen blijven. Dit had onze vorige eigenaar ook voor ons voor ogen, maar helaas werd hij heel erg ziek. Dat was wel heel even slikken, maar nu zetten we ons beste pootje voor.

Als eerste zal ik, Sjors, even iets vertellen. Met mijn witte velletje met een paar zwarte vlekjes ben ik een leuke verschijning. Knuffelen kan ik ook al de beste en net zoals mijn vriend Sjimmie kom ik graag op schoot zitten. We kunnen ons er ook samen op nestelen en dan zit ik vaak face to face met jou. Je moet alleen niet iets doen waar ik geen zin in heb, maar goed daar komen we samen wel uit toch.

Ja dames gaan eerst, dus dan wacht ik even netjes op mijn beurt. Wat ik 's ochtends als eerste doe? Naar buiten! Frisse lucht opsnuiven. Daarna kom ik jou ook opzoeken voor mijn dosis ochtendkriebels. Wij zijn van binnen letterlijk wat gevoelig op de maag, dus wij eten brokjes en natvoer wat hier speciaal voor gemaakt is.
Mogen wij jou snel begroeten voor een kennismakingsgesprek?

Ina IJtsma