Sam

Week 42-2019

Hallo allemaal,

Sam is mijn naam maar door mijn personeel word ik ook wel Sammie genoemd. Ik ben een prachtige zwart witte kater, in het eerste opzicht lijk ik een beetje woest door mijn woeste haren maar de schijn bedriegt. Door mijn zwerfjaartjes heb ik dit uiterlijk een beetje gecreŽerd, oepsie! Ik ben een verschrikkelijke lieverd die graag aandacht wilt. In het begin ben ik nog een beetje afwachtend maar als ik eenmaal los kom geeft ik de hardste kopjes. Eten doe ik het liefst dus met lekkers kun je mij helemaal gek maken.

De eerste dagen waren ietwat spannend voor mij. Katten hebben mij altijd gepest in de tuinen waarin ik ronddwaalde en ik blijf dan ook liever uit de buurt. Ik profileerde me als de rustige, stille kater; onopmerkzaam, niet in de spotlight. Wanneer het juiste moment daar was greep ik de kans. Door mij pontificaal te stationeren boven op de krabton in het midden van de binnenkennel of buitenkennel, ben ik de rest van de katten lekker te slim af. Alle aandacht gaat nu lekker naar mij.

Met andere katten heb ik niet zoveel, ik kom daarom graag bij iemand waar ik het rijk alleen heb. Ik ben ongeveer 9 jaar oud. Ik ben op zoek naar iemand die mij de liefde en aandacht geeft die ik verdien maar vooral veel rust bied zodat ik helemaal los kan komen. Komt u mij bekijken? Ik hoop het wel, tot snel!