Bluey

Week 27-2019

Bluey

Hoihoi!

Bluey is mijn naam en ik ben de knapste kat in mijn kennel. Mijn prachtige manen hebben twee kleurtjes op één haar! Hier noemen ze dat smoke, maar ik noem het smoking hot. Donkergrijs aan de bovenkant en wit aan de onderkant… Met mijn doordringende blik en dito MIAAAAAAAAAA AAAAAAAAA AAAAAAA AAAAAAAAAA AAAUW trek ik ieders aandacht. Werkelijk niemand kan om mijn heen.

Kom jij bij mij in de kennel? Dan sta ik vooraan! Langs je benen strijken, kopjes geven en vooral lekker hard miauwen. Eigenlijk wil ik heel graag alles in één…Een kriebel, een lekker hapje, een lekkere loungeplek, aandacht (maar ook stiekem soms niet)…Ja hoe ga je daar dan mee om hé?!

Kijk, als je mij als de ware prins behandeld die ik ben, is er niks aan de hand. Wil je dingen doen waar ik geen zin heb (pffffff, ik denk dan bijvoorbeeld aan optillen ofzo) dan laat ik echt even weten dat dit niet is wat we gaan doen.

Om lekker gezond te blijven eet ik wel licht verteerbare brokjes. Supersmakelijk! Anders zijn mijn maag en darmen echt zo snel van streek. Oh en om mijn paleisje af te maken is er voor mij een prachtige tuin waar ik al mijn avonturen kan beleven.

Waar wacht je nog op?

Ina IJtsma