Lien

Week 23-2019

Lien

Oh jee! Je zag me! Dacht ik even onzichtbaar voorbij te glippen…Dat is hoe ik het op dit moment een beetje doe.

Zodra iedereen weg is, voel ik me vogelvrij. Ik ben meteen buiten te vinden en vind het heerlijk om lekker op de krabpaal te slapen of gewoon lekker naar de vogeltjes te kijken die voorbij vliegen. Ik kan ook heerlijk over de grond rollen en vervolgens zo blijven liggen.

Het vertrouwen in jullie tweebenige heeft een enorme deuk opgelopen, maar diep in mijn hart weet ik dat jullie goede wezens zijn. Ondertussen laat ik me al af en toe op mijn kopje kriebelen en bij de andere opvang waar ik een tijdje gewoond heb liet ik me uiteindelijk ook helemaal aanhalen en was ik stiekem wel gek op aandacht.

Ik zou zo graag in een huisje gaan wonen waar ik alle tijd en ruimte krijg om in mijn eigen tempo te kunnen wennen. Er wonen niet veel mensen in mijn droomhuisje, want dat vind ik echt veel te spannend. Kinderen zijn wel echt enge wezens, dus wonen er zeker niet.

Ben jij die speciale persoon met engelengeduld, ervaring met poezen zoals ik en wil je met mij de uitdaging aangaan? Dan vind ik het leuk om je te ontmoeten.

Ina IJtsma